CHARDONNAY KTIMA GEROVASSILIOU

De beste Chardonnay ter wereld… Dat was de mening van een onafhankelijke vakjury in Bordeaux. Overtuig uzelf ervan dat in ieder geval de beste wijnmaker van Griekenland, die mondiaal bij de beste 10 wijnmakers ter wereld staat! Deze Char donnay doet denken aan een mooie, krachtige Meursalt uit de Bourgogne. Kenners weten dan genoeg.

Read more

VIOGNIER KTIMA GEROVASSILIOU

Van huizen Gerovassiliou een witte wijn gemaakt van rijpe Viogner druivensoort, met de methode skin contact. Goed aromatische wijn met aroma’s van abrikozen. Volle body en lange afdronk. Ideale begeleider van visgerechten.

Read more

BIBLIA CHORA

Assyrtiko 40% Sauvignon blanc 60% Een zacht, geel-groene kleur van een opmerkelijke helderheid. Het huwelijk van de kosmopolitische en geurige Sauvignon met de Griekse Assyrtiko produceert een wijn met een krachtige aroma denkend aan exotisch fruit, perzik en citrus. Een rijk, verkoelend en mooi in balans gebrachte smaak, aangename zuurgraad en een blijvende, geurige afdronk.

Read more

MOSCOFILERO-BOUTARI

Van deze druivensoort is deze wjin veruit de bekendste. Het is een droge witte wijn afkomstig uit Mantinia in Peloponessos en heeft een speciale geur en een heerlijke zachte smaak. Goede begeleider van voorgerechten, visschotels, gevogelte en salades

Read more

MALAGUZIA AXIA ALPHA ESTAT

Een witte wijn gemaakt van de Griekse druivensoort Malagusia. Vol met tropisch fruit zoals mango, passiefruit, ananas en honingmeloen.

Read more

LION D’OR CHARDONNAY NICO LAZARIDI

Kenmerkende witte wijn uit Macedonië met een lichtgele kleur en het aroma van citrus fruit. Elegante, zachte, toch levendige smaak met finesse en lengte. Perfecte begeleider van zeevruchten en wit vlees.

Read more

SAUVIGNON BLANC ALPHA ESTATE

De witte Sauvignon Blanc is een prachtige zuivere wijn die stuivens fris, mineralig en heerlijk tropisch fruit in de mond is. Gastronomisch zeer goed

Read more