NEMEA LAFKIOTIS WINERY

Zachte rode wijn uit Korinthos, op de Peloponnesos, gemaakt van de Agiorgitiko druif. Geurend naar bramen en kersen en in de afdronk zacht en rond.

Read more

ODE BOUTARI

Rode, fluwele kleur, met aroma’s van rood fruit, pruimen en bramen, die naast elkaar bestaan in harmonie. Gedomineerd door peper en vanille, en al omarmd door de subtiele en fijne aroma van eiken vaten. Milde smaak, gevuld met een in tense, aromatische afdronk. Zijn karakter blijft verder evolueren door veroudering in de fles.

Read more

AXIA ROOD ALPHA ESTATE

Volle rode wijn uit Amydeo in het noordwesten van Griekenland. Gemaakt van de druivenrassen Syrah en Xinomavro. Heerlijk sappig rood fruit en een mooie volle afdronk.

Read more

DIAMANDOPETRA SYRAH MANTILARI

Een prachtige wijn uit Kreta die een jaar gerijpt heeft op eikenhout. Rijk en vol met intense aroma’s van bramen en peper. Deze wijn, met precies de juiste hoeveel heid aan zuren en zachte tannines, heeft een prettige afdronk en een rijpingspo tentie. Lekker bij gegrild vlees, wild en rijke sauzen

Read more

LION D’OR CABERNET SAUVIGNON NICO LAZARIDI

Karakteristieke rode wijn uit Marcedonie met een levendige rode kleur en de aroma’s van zwarte bessen. Rijke volle smaak met vollop rijp fruit en lengte. Ideale begeleider van rood vlees met pittige sauzen en gele kazen.

Read more